Холодніше нікуди
Обираючи морозильну камеру, необхідно приділити увагу класу заморожування, що позначений зірочками. Кожна зірочка означає ще мінус 6 градусів. Усі морозильні камери Hansa мають чотири зірки, отже вони здатні знижувати температуру аж до -24 °C, що підходить для глибокого заморожування продуктів і їх зберігання понад 1 року.
Обслуговування
Наявність морозильної камери не означає регулярне розморожування. Морозильні камери Hansa з технологією NoFrost забезпечують постійний потік холодного повітря для запобігання появи льоду та інею на стінках. Також це означає, що їжа у стані глибокого заморожування не втратить своєї свіжості.
Також, серед рішень для збереження замороженої їжі, що пропонує Hansa, є сигналізація про відчинені дверцята та підвищення температури, що спрацьовує, якщо температура всередині піднімається до 13 °C через нестачу енергії.
Супершвидке розморожування
Розморожуйте сезонні фрукти та овочі з функцією SuperFreeze, щоб зберегти якомога більше корисних елементів. Або використовуйте функцію Вечірка для охолодження напоїв за 10 хвилин, щоб вечірка продовжувалася. Генератор льоду також знадобиться — і вразить Ваших гостей.
Максимальне використання простору
Заповнені вщент і важкі шухляди морозильної камери тепер у минулому. Насолоджуйтеся купою вільного простору з просунутими морозильними камерами Hansa. Шухляди BigBox надають багато простору для зберігання як великих продуктів, так і великої кількості маленьких контейнерів з їжею. Одна шухляда BigBox вміщує до 4000 кубиків льоду і 1600 полуниць.
Енергоефективність
Морозильні камери Hansa доступні у різних класах енергоефективності. Ми рекомендуємо клас А++, який зберігає на 40 % більше енергії, ніж клас А. Економність морозильних камер класу А++ зазвичай цінна влітку, коли система охолодження працює інтенсивніше через високу температуру ззовні, а холодильник відкривається частіше, що запускає в нього тепле повітря.