ЧИЩЕННЯ ДОМАШНІХ ПРИЛАДІВ: ЛЕГКИЙ, ШВИДКИЙ І ПРИЄМНИЙ СПОСІБ

Очистіть холодильник за 5 хвилин
Частину їжі, яку ми зберігаємо у холодильнику, включаючи фрукти та овочі, їдять сирими і неочищеними. Для того, щоб холодильник залишався чистим, а їжа свіжою, потрібно чистити відділення холодильника принаймні раз на місяць. Технологія NoFrost полегшує це, оскільки нам не потрібно витрачати час і енергію на розморожування пристрою: прохолодне повітря розподіляється рівномірно, щоб запобігти появі льоду та інею на стінках. Найкраще використовувати природні засоби для чищення, такі як суміш 1:1 води й оцту, або питної соди. Просто насипте трохи на губку, почистіть стінки холодильника, а потім витріть їх вологою ганчіркою.

Чисті до блиску духові шафи Ваша духова шафа пахне пригорілою їжею, замість солодкого запаху пирога? Є декілька шляхів щоденного збереження її у ідеальній чистоті. Найпростіший шлях  піролітичне чищення духової шафи, де пристрій самостійно очищається при температурі до 490 °C, що спалює залишки їжі з кожного закутка.
Ще одним рішенням є Aqualitic System, де ми можемо залити трохи води на дно духовки і встановити програму з високою температурою, щоб пом’якшити пригорілу їжу і жир для легкого протирання. Щоб очистити жирні противені та решітки, намочіть їх водою і рясно посипте содою. Зачекайте 15-20 хвилин і протріть вологою ганчіркою.

З газовими варильними поверхнями трохи складніше, тому що потрібно видалити обвуглені та жирні залишки з пальників і чавунних решіток. Завдяки плоским конфоркам та ергономічним решіткам, що знаходяться на газових варильних поверхнях Hansa, це завдання досить просте.