| Bottom heat | Cleaning system | HotAir circulation + bottom heat (pizza) |
| HotAir circulation | Additional function - Independent light | Number of oven cooking functions |
| Preheat time until 180°C | Rapid preheating in functions zone | Recipes on the door |
| Defrosting | Grill | Top and bottom heat + fan |
| Top heat + bottom heat (conventional) | Top heat + grill + fan | Type of heating |
| Cavity colour | Door opening system | Rottiserie |
| Reflex glass | Deep tray (quantity) | Flat tray (quantity) |
| Number of telescopic guides 75% with stop function | Drying shelf | Side racks |
| Size of the biggest baking tray (cm2) | Tray type |
| Нижний нагревательный элемент | Connection cable colour | Connection type | ||||||||
| Display color | EEI | Расход электроэнергии | ||||||||
| энергопотребление в обычном режиме | Расход электроэнергии | энергопотребление в режиме принудительной работы вентилятора | ||||||||
| Energy source | Grill power | Мощность освещения | ||||||||
| Max temperature outside on oven door glass | Net depth | Net height | ||||||||
| вес нетто | Net width | Глубина | ||||||||
| высота | ширина | Number of baking levels | ||||||||
| Number of cavities | Net oven capacity - main cavity | Type of plug or cable | Connection cable | Connection cable length | Напряжение питания | Мощность подключения | кольцевой нагревательный элемент | Standby power consumption | Top heat + grill (supergrill) | Верхний нагревательный элемент |
Hansa 2025