Zamknij
 

Термощуп, Рожен і Slow cooking, або як використовувати функції духової шафи

У Вас сучасна духовка, але Ви не використовуєте її можливості? Хочете полегшити собі приготування їжі і перейти на наступний рівень кулінарних відчуттів? Досліджуйте призначення трьох практичних функцій, які знайдете в духових шафах Hansa. 


Приготування їжі та випічки можна перетворити на справжнє задоволення завдяки застосуванню в духових шафах сучасних технологічних рішень. Однак варто знати, як їх правильно використовувати для досягнення найкращих результатів. Тому, надаємо Вам інструкцію з використання функцій: Термощуп, Рожен і Slow Cooking, які дозволять Вам стати кулінарним віртуозом. Бажаємо приємного читання.



Термощуп


Запікання м’яса викликає проблеми, особливо у початківців - адептів кулінарного мистецтва. Чому? Тому що здатність зловити момент, коли м’ясо пропечене до оптимального ступеня, вимагає знань, досвіду і чуття.


Базові знання математики також дуже корисні, тому що час приготування м’яса залежить не тільки від його типу, але також від розміру і ваги. І тут допоможе термощуп (іменований також термометром страв або зондом м’яса), який можна знайти, наприклад, в духовці Fusion BOEI67550015. Це пристрій, який вимірює температуру всередині порції м’яса, щоб забезпечити ідеальний ступінь готовності. Як його використовувати? Всередині духової шафи є роз’єм, до якого підключаємо термощуп, а його гострий кінець занурюємо в м’ясо. Далі встановлюємо температуру приготування і температуру для зонда. Для різних видів м’яса відповідають наступні діапазони температур: 


• 85 – 90°C для свинини
• 80 – 85°C для яловичини
• 75 – 80°C для телятини
• 80 – 85°C для баранини
• і 80 – 85°C для дичини


Можна також обрати одну з готових програм. Коли м’ясо досягне всередині потрібної, правильної для улюбленого ступеня приготування температури, духовка вимкнеться, а звуковий сигнал повідомить про те, що страва готова. Легко, чи не так?



Рожен


Є духові шафи, наприклад Fusion BOEI68450015, які оснащені обертовим рожном і це має порадувати любителів страв з птиці. Найпопулярніша страва гриль – це, звичайно, курка, і приготувати її в такій духовці дуже просто. Достатньо використовувати улюблені спеції, а потім насадити курку на рожен. Далі слід встановити потрібну температуру і час роботи або використовувати готові програми, задаючи такі параметри, як тип і вага птиці. Завдяки розташованому в духовці двигуну, рожен обертається, забезпечуючи витікання зайвого жиру і рівномірне прожарювання. Додатковою апетитною перевагою є ідеальна хрустка скоринка, яку можна отримати за допомогою функції Гриль або Супергриль.



Slow Cooking


Якщо здоров’я важливе для Вас так само, як і вишуканий смак, Ви неодмінно оціните програми Slow Cooking. Оснащені ними духовки, наприклад, UnIQ BOES699010, дозволяють приготувати такі страви як м’ясо або овочі, при низькій температурі. Процес запікання відбувається повільно, що дозволяє зберегти вітаміни та інші поживні речовини. Достатньо приготувати страву, тобто, наприклад, приправити м’ясо і покласти його в духовку, обрати на дисплеї опцію повільного запікання, а потім обрати тип страви (наприклад, смажена свинина). Розумна система сама підбере відповідний час роботи, що гарантуватиме повноту смаку, аромату і вітамінів. Завдяки програмам Slow Cooking смачний і здоровий обід у Вас під рукою. 

Враховано в статті

Продукти